fbpx

Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk röviden bemutatni, mi is az a SzimatON.
Biztos észre vetted már, hogy a kutyád a többi érzékszerve mellett az ORRát milyen intenzíven használja. Sok gazdi észreveszi ugyan, de nem tudja hogyan is kezdjen ennek a képességnek a fejlesztéséhez.
Erre kínálunk egy komplex programot, hogy bekapcsoljuk a kutyának ezt a képességét, fejlődjön, hogy magabiztosan tudja használni, majd kihívások elé állítjuk, hogy bizonyítsa tudását. Ez a SzimatON.

Mint mindent, ezt is az alapokkal indítjuk, ahol megtanítjuk, hogyan használjátok együtt a kutya orrát, ez pedig nem más, mint a Szimat Iskola. Itt azonban nem állunk meg, vezetünk tovább a különleges SzimatProgramok felé. Ha kitartó vagy, javasoljuk a részvételt a KalandON nevű izgalmas játékunkban is, amely kiváló szórakozási lehetőség a kutya-gazdi párosnak!
A kezdő tanfolyamunk elvégzése után, mely 6 alkalom, lehetőség nyílik a megszerzett tudással külső, izgalmas, helyszíneken élményekben gazdag tapasztalatokat gyűjteni, programokon részt venni. 

SzimatON

Tanulás

Fejlődés

Közösség

Tanfolyamaink

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet és szívesen kipróbálnád magatokat egy új területen vagy akár már van másfajta keresőkutyás tapasztalatod, keresd induló kis csoportos (max. 4 fő) képzéseinket, érdeklődj az egyéni tanulási lehetőségekről is.

Lépj kapcsolatba velünk

Küldj üzenetet nekünk

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz kapcsolatba lépni velünk
( e-mail címünk info@szimaton.hu ).

GDPR

Hol szoktunk találkozni?

Találkozzunk: (térkép)

Budapest Városliget

Messenger

Tartsuk a kapcsolatot online, elérsz minket Facebook chaten.

Telefonos kapcsolat

Ha nem találtál a kérdéseidre választ hívj fel minket telefonon és válaszolunk felmerült kérdéseidre.