fbpx

SzimatON Haladó

Miről szól a tanfolyam:

A haladó tanfolyamon való részvétel feltétele, az alaptanfolyam elvégzése nálunk, vagy más hasonló programot adó iskolában. A haladó oktatás során folytatjuk a jól megalapozott, kezdő kutyák képzését, jelzésük tökéletesítését, a magas motiváció fenntartását.

Tanítunk nektek kutatás taktikát például, hogy hogyan nézzetek át egy területet, hogyan vizsgáljatok át egy autót, hogyan menjetek be és nézzetek át egy épületet. Itt már a foglalkozások túlnyomó része külső, izgalmas helyszíneken (pl. épületben, közterületen, gyár- raktárbázisokon) zajlik, hogy megtanuljátok hogyan is tudjátok majd hasznosítani a hétköznapokban a nálunk megszerzett tudást.

Ezen tapasztalatokkal a későbbiekben részt tudtok venni majd az általunk szervezett SzimatON programokon, mint például: keresőmunka elhagyott épületekben, pályaudvaron, vonaton, trolibuszon, villamoson, autóbuszon vagy akár repülőgépen. Tekintsd meg a korábbi programjainkról készült képeket a galériában.

A foglalkozások itt is kis csoportban (max. 6 fő) zajlanak így a képzést egyénre tudjuk szabni. A tanfolyam végén pedig egy kis SzimatON ajándékot is adunk a végzett tanulóknak.

Mit tartalmaz:

a tanfolyam 6 egymást követő, vasárnapi délelőtti alkalomból áll. Az órák hossza kb. 60 perc.

Következő tanfolyam indulás:

2023. szeptember 3. – 10:00 

Trénerek:

Morvai Évi és Oleár Gábor

Helyszín: 

Városliget

A tanfolyam ára:

59,000 Ft

Következő tanfolyamra jelentkezés az alábbi linken:

Jelentkezni szeretnék:

Töltsd ki helyesen az űrlapot:

( Egyéb kérdés esetén: info@szimaton.hu ).

GDPR

Messenger

Tartsuk a kapcsolatot online, elérsz minket Facebook chaten.

Telefonos kapcsolat

Ha nem találtál a kérdéseidre választ hívj fel minket telefonon és válaszolunk felmerült kérdéseidre.